Proiectam, producem si montam placari fatade !

 

    Usi Sticla Securizata

     Intotdeauna mediul in care locuiti sau munciti va reflecta personalitatea, iar noi, Profil Tehno Sistem, dam o mare importanta design-ului si va furnizam solutii creative.

     Usile din sticla securizata sunt un obiect de atractie si se utilizeaza in spatii comerciale, birouri, locuinte, etc. Usile din sticla securizata au grosime de 8, 10 si 12 mm si au o rezistenta sporita la impactul accidental. Un aspect important il are feroneria: balamale, clante, manere, amortizoare, etc.

     Acestea trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a oferi durabilitate in timp. Usa din sticla securizata nu se uzeaza sau deformeaza si se poate intretine usor. Folosite intr-un spatiu restrans, in interior, usile de sticla pot rezolva problema cu iluminatul natural al locuintei.

     Datorita procedeelor de prelucrare prin tratament termic, sticla securizata are o rezistenta indelungata. Usile din sticla securizata sunt folosite in majoritatea spatiilor comerciale, pentru ca au rezistenta si isi mentin tot timpul aspectul de nou.

     Calitatea, este prioritatea firmei Profil Tehno Sistem, si dorim sa va oferim produse durabile care nu se deteriorizeaza.

Stabileste o intalnire !

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Cartier Negru Voda, Calea Bascovului,nr. 4A,

  Bl. NORDMARK RESIDENCE, Et.9, Ap. 906, Arges, Pitești 117045

     +40-0348.414.070

                                              +40-0721.539.174 - Tudor Nicusor - Manager

office@pts07.ro

              tudor.nicusor@yahoo.com

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus