Proiectam, producem si montam placari fatade !

 

< Servicii

TAMPLARIE ALUMINIU

    Firma Profil Tehno Sistem produce tamplarie aluminiu care se poate utiliza in toate domeniile: sector public, industrial, privat si cel casnic. Tamplaria aluminiu este rezistenta la agentii de mediu, agenti fizici si chimici. Cu o rezistenta mare in timp, tamplaria din aluminiu este o alegere foarte buna, deoarece este rezistenta la UV, stabila dimensional, usoara, fiind folosita preponderent la lucrarile de mari dimensiuni, banci, cladiri de birouri, pereti cortina, etc. Nu se degradeaza in timp, nu se ingalbenesc si nu ruginesc.

    Datorita rezistentei acesteia se pot executa lucrari cu deschideri foarte mari. Fiecare produs este realizat cu grija si respecta normele europene de conformitate si calitate.

    Garantam finalitatea cu succes a lucrarilor noastre deoarece suntem dotati cu utilaje potrivite pentru a prelucra aluminiul, dar si cu personal calificat. Tamplaria aluminiu este usor de intretinut si se poate vopsi in camp electrostatic in orice nuanta RAL.

    De asemenea, este solutia ideala pentru asigurarea comfortului termic, fonic dar si estetic al locuintei dumneavoastra.

    Tamplaria aluminiu este solutia perfecta pentru orice tip de constructie, iar pe termen lung, sunt considerate o investitie profitabila.

Stabileste o intalnire !

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

STR Serelor .NR 47/B, Bascov, Arges, Pitești 117045

     +40-0348.414.070

                                              +40-0721.539.174 - Tudor Nicusor - Manager

office@pts07.ro

              tudor.nicusor@yahoo.com

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus