Proiectam, producem si montam placari fatade !

 

Alucobond

    Placarile cu alucobond sunt folosite la cladirile cu un design modern deoarece confera o rigiditate foarte buna. Sunt fabricate intr-o paleta mare de culori cu texturi ce pot imita diferite esente de lemn, inox, metal, cupru, aur, piele, avand o protectie UV foarte buna.

    Se gasesc in culori mate, lucioase, sidefate, etc. Au o greutate scazuta ceea ce duce la o manipulare si prelucrare usoara. Aceste calitati face ca acest material sa fie foarte cautat si utilizat in placarea fatadelor ventilate.

    Isi pastreaza forma si dimensiunile cand sunt expuse la variatii mari de temperatura.

    Sunt folosite in design-ul oricarui tip de constructie: mall-uri, cladiri birouri, hale industriale, hoteluri, banci, statii de benzinarii, supermarket-uri, si multe altele.

HPL

    Placarile compozite HPL provin din fibre de celuloza si sunt impregnate cu rasini fenolice. Sunt finisate cu furnir din lemn natural, au rezistenta la radiatiile UV si la agenti externi, ploaie, vant, cald, frig. Sunt foarte rigide asigurand o planeitate buna pe suprafete mari.

    Placarile compozite de tip HPL se folosesc numai in plan vertical si formeaza imbinari controlate standard de 10 mm pe orizontala si verticala.

    Se folosesc la: aticuri, decoruri exterioare, iluminatoare, fatade ventilate.

    Reprezinta o solutie rapida si durabila pentru proiectele de modernizarea sau transformarea estetica si functionala. Sunt rezistente in timp, necesita o intretinere usoara si nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii.

    De asemenea, sunt rezistente la vibratii si deformari mecanice.

Cembrit

    Placarile compozite cembrit sunt placi din fibrociment si se folosesc pentru fatadele ventilate.

    Sunt rezistente si stabile la variatii mari de temperatura si inghet.

    Sunt destinate atat constructiilor civile cat si industriale, cladiri birouri, placari exterioare, amenajari interioare, etc.

    Placarile compozite cembrit au o finisare mata si naturala. Placa colorata in masa, are un tratament de suprafata in timpul procesului de fabricatie.

    Acesta ii permite sa reziste la murdarie si asigura o fatada curata dar si durabila.

    Sunt disponibile in mai multe culori naturale si doua grosimi standard: 6 si 8 mm.

Ceramica

    Placarile compozite ceramice se remarca prin diversitatea finisajelor dar si prin design-ul inedit si variat.

    Sunt folosite in constructii, placari exterioare si interioare, si au o paleta larga de culori. Sunt disponibile in diferite formate si grosimi.

    Rezista la agenti chimici si pete si au rezistenta la uzura. Placarile compozite ceramice reprezinta o solutie foarte buna de izolare partiala sau totala a cladirilor.

    Placarile compozite ceramice asigura o protectie ridicata anticoroziva pentru beton. Nu se sparg la inghet, iar aspectul si calitatile sunt pastrate pe timp indelungat.

    Sunt utilizate pentru cladiri comerciale, piscine, terase, pardoseli exerioare, etc.

Lacobel

    Placarile compozite Lacobel (sticla colorata) sunt ideale pentru amenajarile interioare moderne fiind folosite in plan vertical la bucatarii, receptii, birouri, bai, cabinete medicale, contratrepte, etc. In plan orizontal pot fi folosite la diferite blaturi, mese, etc.

    In functie de necesitatile clientilor nostri,  pot fi prelucrate in diverse modele, culori si dimensiuni variate. La cerere  se poate printa digital orice culoare, imagine sau desen.

    Placarile compozite Lacobel transofrma interiorul biroului sau locuintei dvs. intr-o incapere spectaculoasa si moderna. Se mai folosesc pentru: placarea exterioara a spatiilor comerciale, receptii, holuri, mobilier, bucatarii, etc.

    Se intretine usor si ofera luminozitate intregii incaperi. Sticla Lacobel poate masca obiecte precum aparate de AC, calorifere, etc.

Stabileste o intalnire !

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

STR Serelor .NR 47/B, Bascov, Arges, Pitești 117045

     +40-0348.414.070

                                              +40-0721.539.174 - Tudor Nicusor - Manager

office@pts07.ro

              tudor.nicusor@yahoo.com

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus