Proiectam, producem si montam placari fatade !

 

< Servicii

PERETI CORTINA - Combinatia intre arhitectura, creativitate si high-tech

     Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. Oferim o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic. De la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice, trecand prin pereti cortina structurali.

     Avantaje - sistemul complet de profile din aluminiu si otel, toate tipurile de pereti cortina, inclusiv pereti dubli, ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere, sisteme de protectie solara, fixe si mobile, tehnologie de control inovatoare pentru pereti cortina, protectie anti foc si fum, constructii disponibile conform tuturor claselor de rezistenta.

     Fatadele formeaza o componenta integrata a sistemelor complexe care sunt cladirile moderne. Aceste influenteaza in mod direct eficienta energetica, confortul termic si vizual in pofida impactului asupra aspectului general al cladirii.

     Aluminiul si sticla este combinatia optima pentru fatade eficiente moderne, atat in ceea ce priveste flexibilitatea in design cat si eficienta energetica.

     BE TECHNO PLAST COMPANY ofera o varietate de sisteme de fatada, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completata de sistemele noastre de umbrire si pot fi combinate cu panouri compozite, ceramic, piatra, table de aluminiu si alte finisaje. Toate sistemele de fatada incorporeaza garnituri EPDM.

     ALUMIL

 

      Sistemele din aluminiu Alumil reprezinta o alegere pentru un stil de viata, avand cerinte minime in ceea ce priveste mentenanta. Desi durabilitatea sistelemelor este extrem de generoasa, in cazul inlocuirii acestora profilele sunt complet reciclabile, contribuind astfel la protectia mediului si consumul responsabil de resurse.

 

     Pereti Cortina si Luminatoare

   Datorita nivelului ridicat de cunostinte tehnice si experienta al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, Alumil ofera o gama completa de sisteme de pereti cortina, care sa se preteze oricaror aplicatii arhitecturale, cerinte de design si performante, indeplinind cele mai exigente cerinte din cadrul proiectelor de pe intreg mapamondul.

    REYNAERS

 

    Reynaers Aluminiu - este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. In afara gamei variate de solutii standard, dezvoltam idei personalizate pentru toate sectoarele pietei de constructii, de la rezidentiali, comercial si pana la industrial. Sistemele noastre indeplinesc cele mai exigente cerinte legate de confort, siguranta, design arhitectural, si eficienta energetica.

    Reynaers este un furnizor dar si un partener de incredere, pentru arhitecti, executanti, dezvoltatori, investitori si beneficiari.

    ETANSIETATEA LA VANT SI APA - reprezinta doua din cele mai importante elemente ce determina nivelul de confort. Usile si ferestrele Reynaers sunt dezvoltate avand nivele diferite de etansare la apa si vant, pentru a fi conforme cu cerintele cladirii.

    Schuco

 

    Proiectele eficiente energetic caracterizeaza viitorul constructiilor. Solutiile cele mai bine armonizate, care raspund optim cerintelor arhitectonice si tehnologice ale fatadelor si luminatoarelor vor fi pe primul loc.

     Schüco ofera deja un sistem constructiv din aluminiu, cu care, arhitectii, proiectantii si prelucratorii pot raspunde celor mai exigente cerinte privind energia, siguranta, automatizarea si designul: de la fatade montant-rigla, la constructii aplicate pe structuri din lemn sau otel si la fatade structurale si fatade din elemente.

Stabileste o intalnire !

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Cartier Negru Voda, Calea Bascovului,nr. 4A,

  Bl. NORDMARK RESIDENCE, Et.9, Ap. 906, Arges, Pitești 117045

     +40-0348.414.070

                                              +40-0721.539.174 - Tudor Nicusor - Manager

office@pts07.ro

              tudor.nicusor@yahoo.com

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus