Proiectam, producem si montam placari fatade !

 

    Balustrade Sticla Securizata

     Indiferent ca este vorba despre zone comerciale sau rezidentiale, sticla va aduce intotdeauna plus de eleganta si stil spatiului amenajat.

     Pentru a creea spatiu deschis, balustradele din sticla securizata reprezinta cea mai buna alegere. Balustradele din sticla securizata au material foarte rezistent la actiuni mecanice si intemperii. Au rol atat de protectie cat si unul estetic de design.

     Poate fi utilizata in exterior dar si la interior. Impreuna cu dvs, stabilim tipul si grosimea sticlei. Se poate utiliza sticla transparenta, fumurie, mata sau colorata sablata.

     Pentru a avea o balustrada moderna dar si sigura folosim sisteme variate de prindere, din lemn, aluminiu, sau inox cu sau fara mana curenta. In functie de sistemul de prindere ales, dar si de utilitatea acestuia se alege tipul si grosimea sticlei.

     Din motive de siguranta si rezistenta Profil Tehno Sistem recomanda sticla securizata laminata. cu grosime 12-20 mm. Sticla securizata de 8-12 mm se poate folosi pentru sistemele cu montanti verticali si cleme de prindere.

     Pe langa aspectul de nou, balustradele din sticla securizata va personalizeaza cladirea si ofera siguranta de care aveti nevoie. Astfel, in cazul in care se sparge, sticla securizata ramane pe loc, fara sa accidenteze persoanele din jur.

Stabileste o intalnire !

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Cartier Negru Voda, Calea Bascovului,nr. 4A,

  Bl. NORDMARK RESIDENCE, Et.9, Ap. 906, Arges, Pitești 117045

     +40-0348.414.070

                                              +40-0721.539.174 - Tudor Nicusor - Manager

office@pts07.ro

              tudor.nicusor@yahoo.com

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus