ALUMIL - Un Plus de calitate!

 

     Sistemele arhitecturale reprezinta gama dominanta in portofoliul companiei ALUMIL. Acestea sunt concepute pentru fiecare aplicatie arhitecturala, cum ar fi usi, ferestre, fatade (pereti cortina), luminatoare, compartimentari interioare etc, acoperind astfel toate nevoile clientilor.

 

    ALUMIL ofera 48 de sisteme din aluminiu distincte destinate aplicatiilor arhitecturale, precum si 18 sisteme pentru aplicatii speciale.

   Sistemele din aluminiu ALUMIL se disting prin perfectiunea constructiei, durabilitate, design modern si functionalitate ridicata. In plus, compatibilitatea intersistemica permite realizarea unei diversitati insemnate de combinatii. In conformitate cu cerintele si specificatiile organizatiilor recunoscute la nivel international, ALUMIL acorda o importanta deosebita calitatii garantate a produsului final, certificarii produselor si a proceselor de productie.

   Departamentul Cercetare & Dezvoltare din cadrul grupului ALUMIL, conceptualizeaza, studiaza si creaza in mod constant produse noi. Ulterior, noile produse sunt trimise la organismele notificate pe plan international, cu scopul de a fi verificate, testate si certificate corespunzator ( de exemplu, IFT Rosenheim).

 

   Sistemele din aluminiu Alumil reprezinta o alegere pentru un stil de viata, avand cerinte minime in ceea ce priveste mentenanta. Desi durabilitatea sistelemelor este extrem de generoasa, in cazul inlocuirii acestora profilele sunt complet reciclabile, contribuind astfel la protectia mediului si consumul responsabil de resurse.

 

  Pereti Cortina si Luminatoare

   Datorita nivelului ridicat de cunostinte tehnice si experienta al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, Alumil ofera o gama completa de sisteme de pereti cortina, care sa se preteze oricaror aplicatii arhitecturale, cerinte de design si performante, indeplinind cele mai exigente cerinte din cadrul proiectelor de pe intreg mapamondul.

Copyright © Profil Tehno Sistem

Powered by Optimus Plus